ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Οι οδικές μεταφορές από και προς τις χώρες της Ευρώπης, αποτελούν τη σημαντικότερη δραστηριότητα της εταιρείας μας. Διαθέτοντας πάνω από 70 μόνιμα συνεργαζόμενα φορτηγά αυτοκίνητα για τις χώρες της Ε. Ε. και ικανοποιητικό αριθμό αυτοκινήτων για αυτές της Βαλκανικής, έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε ολόκληρη σχεδόν την Ευρωπαϊκή Ήπειρο.

Με τη χρησιμοποίηση των ανταποκριτών μας που σε ορισμένες χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Βουλγαρία και Ρουμανία από τις Βαλκανικές) αποτελούν ένα πυκνό δίκτυο, που καλύπτει όλη σχεδόν την επικράτεια της χώρας από τις σημαντικότερες εμπορικά πόλεις, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε άριστο service και στα ομαδικά φορτία (groupage) που χρήζουν περισυλλογής / διανομής. Είμαστε δηλαδή σε θέση να εγγυηθούμε την έγκαιρη και σωστή μεταφορά των εμπορευμάτων σας, της οικοσκευής σας ή των προσωπικών σας αντικειμένων, από "πόρτα σε πόρτα", ανεξαρτήτως μεγέθους - από ένα χαρτοκιβώτιο έως ολόκληρο φορτηγό αυτοκίνητο.

Μεταξύ των πελατών μας με μόνιμη συνεργασία, συγκαταλέγονται μερικές από τις μεγαλύτερες γνωστότερες και πλέον αξιόλογες στον τομέα τους ελληνικές βιομηχανίες καθώς και πολλές μεγάλες εισαγωγικές εμπορικές εταιρείες, χαρακτηριστικό των δυνατοτήτων αλλά και της αξιοπιστίας της Arria Trans.

   
ARRIA TRANS ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ε.Π.Ε.
ΛΕΩΦ. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ 15-17, 185 37 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛ: 210 4536723 - 24 - 25
FAX: 210 4536805
EMAIL: info@arria-trans.gr
© 2000-2018 — Arria Trans - MACE